Creafect

Onze diensten

Onze diensten worden op maat geleverd!

Creafect werkt niet met standaard vaste pakketten omdat elke project uniek is en wij graag de wensen en behoeftes van de klant aanhoren en het tot een geheel te samenvatten zodat wij precies weten wat de klant wilt en zoekt. Voor online marketing werken wij op een No cure No pay basis. Hier hebben wij bewust voor gekozen omdat wij er voor jullie willen zijn en we gaan voor keiharde resultaten! Heb je vragen over een dienst? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs voor een gratis adviesgesprek!

Hero-Home-page-new.png

Webdesign

Tegenwoordig is een website niet meer alleen een online visitekaartje. Wij zorgen voor een website die scoort! Meer bezoekers, meer afspraken, goed vindbaar zijn & natuurlijk gebruiksvriendelijk voor ieder apparaat. Ons team werkt intensief samen om voor jou de perfecte website te ontwikkelen. We leveren altijd maatwerk en gaan pas aan de slag nadat we samen met jou ideeën hebben uitgewisseld.

Ga naar:

Online marketing

Social media is voor de meeste mensen in Nederland niet meer weg te denken. 9 op de 10 mensen in Nederland gebruikt 1 of meer social media kanalen. Een grote kans dat jou (potentiële) klant daar ook tussen zit! Wij willen deze mogelijkheden voor iedere ondernemer beschikbaar stellen en daarom proberen wij bij Creafect de drempel zo laag mogelijk te houden. Geen hoge opstartkosten, geen valse beloftes en altijd een partner die voor je klaar staat!

Ga naar:

Social media

Via Social media kan je gemakkelijk je doelgroep bereiken. Vaak hebben bedrijven de kennis er niet van omdat ze niet met social media zijn opgegroeid. Wij gelukkig wel en zijn er voor u! Door middel van de juiste teksten aan de juiste foto’s/video’s te koppelen zorg je ervoor dat je meer publiek bereikt. Ook hashtags werken vaak goed en zorgen voor meer activiteit. Uiteindelijk wanneer je de smaak te pakken hebt moet je zorgen dat ze je niet meer loslaten. Dit kan je doen door middel van een content kalender.

Ga naar: