Creafect

HOSTING & ONDERHOUD

Snelle webhosting voor iedereen!

Waarom is snelle webhosting nou zo belangrijk?

Niemand houdt van langzame websites. Des te langer bezoekers moeten wachten op het laden van een website, des te sneller deze afhaken. Je wilt natuurlijk niet dat bezoekers je website verlaten omdat deze te langzaam is. Om dit te voorkomen is het belangrijk om een snelle hosting partij aan je website te koppelen.

Een betrouwbare hostingpartner
7 dagen per week support- Nederlandse helpdesk - 1 vast contactpersoon
NEEM CONTACT OP
Super snelle hosting
Gratis SSL - Gratis domeinnaam - Onbeperkt email accounts
NEEM CONTACT OP
Previous
Next

Waarom is hosting & onderhoud zo belangrijk?

Beveiliging en een SSL certificaat

Beveiliging en back-ups

Bij Creafect nemen wij de beveiliging van uw website en onze webservers zeer serieus. Wij passen meerdere beveiligingsmaatregelen toe en zorgen ervoor dat onze servers up-to-date blijven. Daarnaast voeren wij security-scans uit om de beveiliging te testen.

SSL verbinding / SSL certificaten

Naast onze beveiligingsmaatregelen kunnen wij ook een SSL certificaat voor uw website verzorgen. Door middel van een SSL verbinding wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat deze gegevens niet onderschept kunnen worden.

Een groot voordeel van een SSL certificaat is het verschijnen van het ‘groene slotje’ in de webbrowser. Dit geeft een professioneel beeld en het wekt vertrouwen, wat cruciaal is voor de conversie van uw website. Daarnaast heeft het toevoegen van SSL een positief effect op uw zoekpositie. Google heeft aangeven dat beveiligde websites hoger scoren in de zoekresultaten.

Back-ups

Onze webservers zijn zo ingericht dat er iedere dag een back-up gemaakt wordt van uw website en de bijbehorende data. Deze back-up bewaren wij 30 dagen, zodat wij altijd terug kunnen naar een herstelpunt en gegevensverlies voorkomen.

Wat zijn de voordelen bij Creafect?

Onze missie is geslaagd als jouw online doelen zijn behaald!

Advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.