Creafect

Projecten met onze partners

Onze projecten

We zijn trots op wat wij leveren!

Je bent op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw nieuwe online uitdaging? Wij maken alles  op maat en zijn trots op onze projecten! Naast websites zijn wij gespecialiseerd in het opzetten van online marketing campagnes en sociaal media management. Neem een kijkje in ons portfolio en neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor al uw online uitdagingen!

2020

Agnes Gerretsen - Roxes-Jewellery

5/5

Professioneel, klantgericht en deskundig! Door de korte lijnen is het makkelijk communiceren en geen wens is hen teveel. Wij zijn bijzonder blij met de keuze voor Creafect! De webshop werkt 

Luke Wielandt - Wielandt auto's

5/5

Creafect heeft ons uitstekend geholpen met het realiseren van een nieuwe website. Een fris, jong en gespecialiseerd bedrijf die precies weet wat de ontwikkelingen zijn op het web.  Er is duidelijk contact en veel transparantie  in de werkzaamheden, waardoor wij goed merken welke veranderingen er op onze website plaatsvinden. Daarnaast is het inzichtelijk op welke manier we groeien en dat we beter bekend zijn bij klanten. Dit merken we in de hoeveelheid aanvragen en opdrachten die we krijgen. De samenwerking met Creafect is één van onze beste keuzes op het gebied van marketing.“

Marieke Stegeman - Betterversion

5/5

Ik kwam in aanraking met Creafect door een goede kennis van mij. Ik wou op korte termijn een webshop hebben. Gelukkig kon ik bij Creafect terecht en hebben ze mij geholpen met een schitterende webshop met meerdere betalingsmogelijkheden!

Robert Wielandt - Ras Raalte

5/5

Creafect heeft ons geholpen met een vernieuwde website. Ook de online marketing hebben ze opgepakt en dat heeft tot een mooi resultaat geleid! Bedankt Creafect.

Gratis advies gesprek

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten en wil je direct iemand aan de lijn?

06 - 52 84 18 53

Beschikbaar van 10:00 – 19:00

Gratis advies gesprek

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten en wil je direct iemand aan de lijn?

06 - 52 84 18 53

Beschikbaar van 10:00 – 19:00